OOK IN 2019: Publieksdagen voor huifkartochten in de Veenland Express door het hoogveen (diverse data, voor 2019 zijn 20 dagen ingepland). Toegankelijk voor individuele bezoekers en gezinnen of kleine groepen! 

Deelname uitsluitend na aanmelding. Download hier de nieuwe flyer met alle data 2019 en overige info  


 Activiteitenagenda 2019 

Hieronder zie je binnenkort het nieuwe overzicht met de geplande natuur en natuurcultuur-excursies en evenementen in 2019 in Zuidoost Drenthe en het aansluitende deel van Emsland, Duitsland. Het betreft het aanbod van Staatsbosbeheer Het Veenland en van het Internationaal Natuurpark Moor-Veenland (hierna: INP Veenland). Voor alle excursies geldt: wel even aanmelden aub!  

Er staan voor 2019 weer diverse leuke en spannende activiteiten gepland. Vooral in en om het Bargerveen natuurgebied, maar uiteraard ook weer volop in de natuurgebieden in de omgeving en over de grens in het Emsland (via het Internationaal Natuurpark Moor-Veenland)


Download hier de gloednieuwe wandelkaart Bargerveen (wandelknoopuntsysteem) 

(de definitieve, grensoverschrijdende wandelkaart volgt in de loop van 2019)


 

OOK IN 2019 (de eerste staat voor 1 mei gepland):

Publieksmiddag voor een huifkarexcursie in de Veenland Express door het Bargerveen

foto Veenland Express b foto Veenland Express a

Rijd mee tijdens een van de twintig geplande dagen in 2019. Bedoeld voor individuele deelnemers of voor gezinnen en kleine (familie) groepen. Stap in de hypermoderne, gloednieuwe Veenland Express voor een leuke rondrit inclusief een korte wandeling, door het prachtige Bargerveen. Alvast een leuk filmpje zien? Klik dan hier!

Klik hier voor alle data, aanmelding en overige informatie seizoen 2019 


 Voor groepen: bijzonder huifkartochten in de Veenland Express (op aanvraag, klik hier voor meer informatie) 


  

Kijk ook naar natuurexcursies, arrangementen en familiefeesten in Het Veenland