Huifkartochten met de Veenland Express door Zuidoost Drenthe

Publieksdagen voor huifkartochten in de Veenland Express (diverse data, voor 2019 zijn 20 dagen ingepland). Toegankelijk voor individuele bezoekers en gezinnen of kleine groepen! Kijk ook op www.staatsbosbeheer.nl/veenlandexpress. Deelname uitsluitend na aanmelding. HELAAS ZIJN VOOR DIT SEIZOEN REEDS ALLE NOG KOMENDE PUBLIEKSDAGEN GEHEEL VOLGEBOEKT. WE BEGINNEN WEER IN APRIL 2020

Groepsaanvragen voor de Veenland Express 'op maat' (op aanvraag, klik hier voor meer informatie


Activiteiten - agenda 2019 

Hieronder staan voor elke maand overzichten met de geplande natuur en natuurcultuur-excursies en evenementen in 2019 in Zuidoost Drenthe en het aansluitende deel van Emsland, Duitsland. Het betreft het aanbod van Staatsbosbeheer Het Veenland, Stichting Het Drentse Veenland en van het Internationaal Natuurpark Moor-Veenland (hierna: INP Veenland). Voor alle excursies geldt: wel even aanmelden aub!

Let op: de overzichten zijn per maand weergegeven in pdf-bestanden. Deze overzichten kunnen ten allen tijde door Meeting Nature worden geactualiseert en aangepast. Als u zelf bestanden opslaat loopt u kans dat de informatie daarvan verouderd en niet bruikbaar en/of geldig is! Kijk derhalve voor deelname aan een activiteit altijd op deze website voor de actuele overzichten!

OKTOBER - overzicht activiteiten Meeting Nature - actuele download hier (LET OP: de Publieksdagen op 4 en 13 oktber zijn reeds geheel volgeboekt!)

 

NOVEMBER - overzicht activiteiten Meeting Nature - actuele download hier

 


 

Zelf je eigen wandeling plannen en samenstellen: Download hier de nieuwe wandelkaart Bargerveen (wandelknoopuntsysteem, de definitieve, grensoverschrijdende wandelkaart volgt in de loop van 2019)