Arrangementen en familiefeestjes

Meeting Nature werkt samen met diverse organisaties in het Zuidoost-Drentse Veenland. Deze organisaties bieden verrassende dagarrangementen en veelzijdige meerdaagse arrangementen aan om een verblijf in Zuidoost Drenthe nog leuker en aantrekkelijker te maken.

Groepsarrangementen en familiefeestjes bij Staatsbosbeheer Veenland

Bij Staatsbosbeheer worden diverse natuur en cultuurarrangementen aangeboden in het Bargerveen en het Oosterbos. Zo kan je voor of na een heerlijke biologische 'streekprodukten-lunch' samen met de boswachter op pad door het unieke, laatste hoogeveengebied van Nederland, het Bargerveen. Of na een huifkartocht genieten van een barbeque op een bijzondere locatie! Veel arrangementen worden op maat samengesteld, dus informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Bel of mail voor meer informatie en enkele voorbeelden.


Arrangementen Internationaal Natuurpark Moor-Veenland

In het grensoverschrijdende Internationaal Natuurpark Moor-Veenland word een keur aan (meerdaagse) arrangementen aangeboden. Bezoek unieke Nederlandse en Duitse musea en prachtige dorpen, steden en natuurgebieden. Per auto, bus, trein of al fietsend en lopend. Kijk ook op de website van natuurpark moor-veenland.


Arrangementen Stichting Het Drentse Veenland

De donateurs van deze stichting bieden tientallen uiteenlopende arrangementen aan. Klik hier voor het actuele overzicht