Vogelcursussen

Ook zo nieuwschierig wat er elke morgen vanuit het topje van uw appelboom zo luid en helder zingt? Heerlijk wandelen in het bos of op de heide...maar wat hoor ik toch allemaal? Dat is het leuke van vogels: de ene zingt goed zichtbaar vanaf een tak, de ander verborgen vanuit een dichte struik of als een geheimzinnig zingend stipje hoog in de lucht. Maar bijna allemaal hebben ze, vanuit hun favoriete leefgebied, een eigen typische en daarmee herkenbare zang!

Er worden momenteel door meeting Nature geen (groeps) vogelcursussen aangeboden. Wel worden er elk jaar weer diverse publieksexcursies aangeboden waarvan de avifauna altijd een onderdeel is. Zo snel het weer mogelijk is worden er vogelzang en vogelherkenningsexcursies aangeboden! 

Alvast een beetje 'voorproeven'?
Kijk dan op de agenda en meld je aan voor een vogelexcursie in het Bargerveen of in een van de Duitse natuurgebieden in het Natuurpark Moor-Veenland!

Voor meer informatie over het herkennen van vogels en het leren van vogelzang en geluiden kan je uiteraard altijd even contact opnemen !

Erik Bloeming, Meeting Nature