Natuurexcursies en vogelexcursies in Drenthe met Erik Bloeming: Meeting Nature, ontmoet mensen en ontdek het unieke hoogveen!

Meeting Nature is in maart 2013 opgestart door Erik Bloeming, freelance ranger-boswachter van Staatsbosbeheer Veenland in Zuidoost Drenthe en het Natuurpark Moor-Veenland in Emsland/Bentheim (Dl). Met ruim 30 jaar natuurervaring, waaronder het inventariseren van de vogels en vlinders in en rondom het Bargerveen gespecialiseerd in de flora en (avi-)fauna van het bijzondere hoogveen.

Meeting Nature is vanuit het project 'Natuurpark Ranger' onder andere actief voor het Internationaal Natuurpark Moor-Veenland en Staatsbosbeheer Veenland, waarmee, ook samen met de Stichting Het Drentse Veenland, op recreatief - toeristisch gebied wordt samengewerkt.

Wat doet Meeting Nature

Meeting Nature organiseert diverse activiteiten met als thema ‘ontmoet en ontdek unieke natuur’. Op aanvraag worden ook lezingen op locatie verzorgd.

Ga een keer mee en ontdek te voet of op de fiets de geheimen van zwevende hoogvenen, bijzondere bossen en cultuurhistorische sporen uit de tijd van de vervening. Prachtige orchideeën, vleesetende planten, een zonnende ree of adder, roepende wielewalen en op libellen jagende boomvalken en grauwe klauwieren? Niet over vaste grond lopen en toch niet te water raken?

Het kan allemaal: zie, voel en beleef met Meeting Nature.Door samen te werken met diverse organisaties biedt Meeting Nature mogelijkheden voor uiteenlopende natuurbelevingen:


Kortom: ontmoet mensen en ontdek unieke natuur via Meeting Nature